Efter att ha legat sjuk och bortkopplad från världen i fyra dagar blev jag i dag sugen att äntligen få baka mina lussekatter med riktig Saffran. Måste säga att de blev riktigt goda och hade jag fortfarande inte varit lite svag så hade jag nog lagt ner mer tid på formen.
Jag tycker att problemet med lussekatter är att jag inte brukar tycka om dem dagen efter. Jag tycker att de blir hårda, torra och osmakliga. Det här är ett nytt recept som jag testar och sägs vara väldigt bra. Så det visar sig imorgon :)
Får väl äta en extra idag för säkerhets skull :)
Jag gillar inte heller när russinen blir brända och torra. Därför brukar jag inte trycka i dem i lussekatterna utan jag brukar rulla in dem i lussekatterna när jag rullar dem (en del hoppar upp vid gräddning en del ej).
Välkommen till min blogg där jag delar med mig av mina intressen och hobbys som är det mesta som har med handarbete att göra, mode, heminding och livet som mamma. Bloggens ursprung var bakning men nu kommer den vara lite Gott och Blandat med allt från inspiration till steg för steg beskrivningar. Hoppas ni blir inspirerade och vill följa min resa i min vardag. //Magdalena
fredag 30 november 2012
Äntligen Lussekatter med RIKTIG Saffran!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget
(
Atom
)
Fina!! (och GODA ser dom också ut att vara.. )
SvaraRadera<3
C
Tack :)
Radera