fredag 11 oktober 2013

Bloglove by Sockerrus!

Jag känner att jag bara måste skriva om en fantastisk sak. Lisa som har bloggen Sockerrus har börjat med något hel fantastiskt som gör mig så glad. Hon har flera månader sedan startat något som heter "Blog Love". Tanken bakom Blog love är att sprida positiv energi, peppa och stärka andra bloggare. Idén är fantastisk då det finns så mycket näthat, nätmobbning och otroligt elaka kommentarer på bloggar, Instagram, Facebook etc.

Lisa du ska ha en stor eloge för detta initiativ.

Blog Love - länka vidare är en otroligt rolig utmaning som jag hoppas alla bloggare hänger med på :)
Utmaningen går ut på att länka via sin blogg till 5-10 andra bloggar och skriva en kort beskrivning om bloggarna och varför man gillar dem.

Läs gärna på Sockerrus blogg om hur utmaningen fungerar :)

Jag kan med stolthet säga att jag nu har Blog Love loggan på min blogg. Jag försökte få dit den före sommaren men den ville inte fastna på min blogg. Eller så är det snarare så att det är jag som inte kunde få dit den :)Bloggar som jag särskilt vill lyfta fram den här gången är:

Sockerrus så klart.
Jag har följt Lisas blogg väldigt länge nu och blir alltid lika glad av hennes blogg (se bara initiativet till Blog love).
Hon är otroligt duktig och en stor inspirationskälla för mig.Jag är väldigt imponerad på att hon inte har haft bakning som sin hobby alls länge som man kan tro när man ser på vilka fantastiska saker hon gör.

Medinahsweets
Jonnha är en av deltagarna i Hela Sverige bakar 2013. Jonnha är en person som har berört mig väldigt mycket med sin varma och fina personlighet. Hon utstrålar så mycket värme i både tv och på sin blogg.

Fredriks fika
Även Fredrik är en av deltagarna i Hela Sverige bakar 2013. Tittar man på programmet ser man att han även som Jonnha är en glad person med positiv energi. Det är det första man ser när man kollar Fredriks blogg. Titta bara på Fredriks leende man kan inte annat än bli glad.

Även andra bloggar än bakbloggar vill jag nämna idag :)

Carolina Gynning
Jag har följt Carolinas blogg i många år nu. Anledningen till att jag vill skriva om denna blogg är att Carolina får väldigt mycket kärlek men jag har sett så otroligt elaka kommentarer på bloggen och hennes Instagram.
Många gånger skäms jag för elakheterna jag läser om. Men hon får väldigt mycket beröm och fina kommentarer med. Hon är en kvinna som jag ser upp till och läser hennes blogg dagligen.

Theheritageherr
Denna blogg är lite annorlunda och det är det jag gillar med den. Alexander som har bloggen skriver inte mycket utan han uttrycker sig med foton. Han fotograferar folk i deras vardag och tar fram skönheten i var och en av personerna som han fotograferar. Jag gillar att allt är så hemligt men ändå så får han fram det fina som varje person har i sig utan ord.

Jag hoppas fler antar Lisas utmaning och att den sprids som en positiv "epidemi" i blogg välden.
Nu ska jag sprida lite kärlek på Instagram med :)
2 kommentarer :

 1. TACK söta Magdalena för de otroligt fina orden ♥ Blir så himla glad över att läsa det du skrev och att du vill vara med på Blog Love Utmaningen ♥ Det gör mig varm i hjärtat. Tack! :)

  Jag ska givetvis lägga till dig på min länklista oxå :) Å lyfter självklart fram din blogg i nästa månads Blog Love ♥

  Tack igen! Ditt fina inlägg gjorde just min dag så himla mycket gladare :D ♥
  Kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv Lisa. Jag tycker det är en självklarhet att lyfta fram din fina utmaning. Om det bara gör en person glad ja då har man lyckats :) ska ha ett mål att skriva om minst en blogg varje fredag :) Kram och trevlig söndag!

   Radera