måndag 28 januari 2013

Mitt efterlängtade paket!

I fredags fick jag äntligen mitt efterlängtade paket från Style & Fun stuff. Ni som läser bloggen vet att jag och många andra har haft otroliga problem med att få sina paket och få kontakt med företaget.
Men mitt förra inlägg verkar ha gjort susen. Efter att ha skrivit inlägget ringde man mig från företaget väldigt snabbt. Man ville att jag skulle ta bort inlägget vilket jag inte var så glad för men efter en överenskommelse tog jag bort inlägget på ett villkor att jag får ett fungerande kollinummer för mitt paket maqn sa även då till mig att man inte kommer anmäla mig för förtal om inlägget försvinner. Det gick undan och kollinummret mailades till mig. Jag tog direkt bort inlägget då jag är ärlig och håller mitt ord.
Dagen därpå får jag en hel del mail från företaget om att de har anmält mig för förtal på grund av förra inlägget. Jag står fortfarande för vad jag skrev och har bevis på allt som jag skrev i min dator. Det viktigaste av allt är väl att man inte kan förtala ett företag. Jag höll mitt ord men efter att ha fått dessa mail så har jag beslutat att nämna det här. Jag vill fortfarande varna för detta företag och jag mailar fortfarande med andra drabbade som inte har löst sina ärenden med detta företag. Jag hoppas att folk idag får sina varor och svar som de fortfarande väntar på (en del varor var menade som julklappar). En del har tyvärr mer invecklade ärenden men jag hoppas det löser sig för dem personerna också snart.

Jag kommer aldrig handla av detta företag och kommer varna min omgivning för Style & Fun stuff.
Jag håller mig till ställena där jag har alltid har handlat.

Nu har de negativa kommentarerna slutat på Facebook men antagligen är anledningen till detta att de som fortfarande vill komma i kontakt med företaget och har skrivit där har blivit spärrade att kommentera på Facebook.

Kortfattat. Jag beställde varor från Style & Fun stuff som inte dök upp i rätt tid. Jag har försökt ringa företaget men telefon numret på Facebook är fel. Nu har man gått ut med information att man inte har tid för telefonservice. Jag har mailat men inte fått svar på mina mail bara autosvar om att svar kommer komma inom 24 timmar vilket det aldrig gjorde. Ärendet fick sitt slut när företaget ringde mig och bad mig ta bort förra inlägget där jag hade beskrivit mitt ärende i minsta lilla detalj. Varorna kom då väldigt försenade. I paketet kom en godiebag som ursäkt men efter den dåliga servicen och bemötan av företaget (inte förseningen av paketet) så fungerar inte denna ursäkt för mig i alla fall. För många har blivit drabbade och bemötta på fel sätt.

Jag hoppas inte fler drabbas av samma strul och dåliga service från detta företag!

2 kommentarer :

 1. Förtal eller ärekränkning omfattar sådant som kränker en PERSONS ära. Så vitt jag vet är Style and Fun stuff ingen person så det kan alltså inte handla om förtal. Så pinsamt att dom inte kan hålla isär begreppen här och att dom faktiskt utpressar dig, vilket ju faktiskt är ett ganska allvarligt brott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Lina hela situationen är ju ganska pinsam! Jag tittar på deras Facebook sida dagligen och det dyker fortfarande upp missnöjda personer tyvärr. Kommentarerna tas bort ganska snabbt.
   Tydligen hade deras jurist anmält mig :) Men då är det nog en jurist som har hittat på sin "Jurist" titel.
   Synd bara att folk fortfarande känner sig lurade. Jag skrev bara några dagar sedan med en tjej som fortfarande väntar på sina varor och svar från företaget. Hoppas mitt inlägg stoppar åtminstone några personer från att handla hos dem.
   Tack för ditt inlägg :) Blir glad att folk läser detta :)

   Radera