Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen. Älska eller hata smörkräm?
För mig är det hatkärlek. Men jag har lärt mig att gilla smaken av smörkräm i en mindre mängd om den är gjord på rätt sätt.
Viktiga saker att tänka på för att få en bra smörkräm: (Jag lovar att den inte blir för smörig och för kompakt).
För mig är det hatkärlek. Men jag har lärt mig att gilla smaken av smörkräm i en mindre mängd om den är gjord på rätt sätt.
Viktiga saker att tänka på för att få en bra smörkräm: (Jag lovar att den inte blir för smörig och för kompakt).
- Osaltat smör (rumstemperatur)
- Vispa länge - Det är viktigt att smöret vispas länge så att det blir luftigt, krämigt och gräddig. När färgen på smöret blir vit vet du att det är klart. Detta moment är a och o för att få en bra smörkräm.
- Du kan smaksätta enligt egna önskemål. Det finns massor av smakessenser att köpa.
- Du kan smaksätta med choklad.
- Du får en slätare spackling
- Marsipanet/sockerpastan behöver ej fodras
- Snyggare och jämnare efekt när man täcker en tårta med marsipan/sockerpasta.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar